Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18-05-2024, 10:49:49

Холминська 

ЗОШ І-ІІІ ст.

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:15:56
Новини дня

Шановні батьки!

2020 рік виявився великим випробуванням для всього світу.

З певністю можна сказати, що невидимий ворог COVID-19 поставив людство перед великим вибором - як жити?

Весною ми отримали перше випробування - дистанційна освіта. Вчителі стали перед питаннями: Що? Як? Коли? Де? Були і помилки, якісь недоречності, але ми з вами спрацювали. І ось тепер, щоб наші діти повернулись до школи, нам треба виробити певні умови і правила. Так, як було, уже не буде. Життя змінилося, і тільки наша з вами співпраця допоможе нам гідно вийти з цієї ситуації.

Як же нам жити тепер? Життя висуває нові вимоги.Школа отримала Тимчасові рекомендації, щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину (Постанова Головного державного санітарного лікаря України №42 від 30.07.2020 р.).

Отже, маємо таку інструкцію:

1. Учні початкової школи і працівники школи заходять до школи через центральний вхід, учні 5-11 класів не користуються першим поверхом, а заходять через вхід біля бібліотеки. По коридорах рух учнів буде регулюватись стрілками на підлозі.

2. Згідно постанови №42 від 30.07.2020 до школи забороняється допуск батьків або супроводжуючих осіб (крім осіб, що супроводжують осіб з інвалідністю).

Дорогі батьки, отже ми з вами на час карантину, будемо спілкуватись дистанційно. І поки є час, у вас є можливість поспілкуватись з учителем, класним керівником, щодо питань, які вас хвилюють, якщо у вас змінились телефони, якісь сімейні обставини, чи хочете щось вияснити - передзвоніть і ми надамо вам консультацію.

3. Згідно постанови - і вчителі, і працівники, і діти - зобов'язані в школу заходити лише у масці. Школа, Міністерство освіти не буде забезпечувати учнів масками, але в рекомендації є норма - 1 маска на 3 години. Ще сказано, що це можуть бути одноразові, багаторазові маски, респіратори, або маски виготовлені своїми руками.

Шановні батьки, ми з вами знаємо, що найцінніше для нас з вами - це здоров'я наших дітей. Отже, однозначно, якщо дитина забула маску, у приміщення школи вона не зможе потрапити. Але вихід завжди є. Ще є трохи часу у нас з вами, щоб до цього підготуватись.

Дорогі мами, бабусі! Звертаюсь до вас особисто - допоможіть дітям зробити або самим, або виділіть вечір і зробіть кілька масок разом з дітьми і вони будуть індивідуальними, не такими, як у всіх, а ввечері виперете і все у нас з вами буде добре. Багаторазові маски треба зберігати або у папці з кнопкою чи у zip-пакеті, але ж їх не треба утилізувати. Одноразові маски потрібно викидати в урни (спеціально закуплені для школи).

4. Питний фонтанчик у школі працювати не буде! Батьки, покладіть своїй дитині невелику пляшечку води, компоту, чаю чи узвару, або ж одноразовий стаканчик, щоб не переносити мікроби.

5. Харчування у їдальні буде! Але тепер у нас буде три великі перерви і ми дітям все пояснимо. Ми, вчителі, дуже сумуємо без наших учнів і думаємо, що спільно з вами переживемо і цю ситуацію.

6. ГПД буде працювати, але також у певному режимі.

7. Підвезення учнів буде шкільними автобусами, відбуватиметься обробка автобуса, застосування антисептиків, масок обов'язково!

8. Шановні батьки! Якщо ви вирішите дитині дати в школу антисептик, то постарайтесь вибрати без запаху. Поряд може бути дитина, в якої є алергія.

9. Батьки, дуже велике прохання до вас! Якщо вранці ви бачите у своєї дитини, ознаки ГРВІ (застуди), а це - почервоніння очей, кашель, чхання, нежить - у жодному разі не заставляйте йти її до школи. За інструкцією у школі буде ізолятор, і на уроках вчителі зобов'язані опитувати дітей та спостерігати за ними. І якщо у дитини будуть такі ознаки, її відправлять в ізолятор, а з вами зв'яжуться, щоб ви забрали дитину додому або в лікарню. Отже, давайте будемо взаємовідповідальними і берегти здоров'я наших дітей, бо воно безцінне і кожна дитина - найдорожча.

10. Ще є трохи часу, будь ласка, розкажіть своїм дітям як одягати і знімати маску, як правильно обробляти руки, як кашляти, як поводити себе із антисептиками, щоб вони не потрапили в очі. Ми всім учням на першому уроці все це пояснимо, але ми вас просимо нам у цьому допомогти, бо ні ви, ні ми дуже не хочемо дистанційного навчання.

І якщо до нас знову прийде карантин, ми повинні бути до цього готові. Перше - ви переглядаєте нашу сторінку у Фейсбук та сайт нашої школи ( https://holmynska.ucoz.net ), де ми будемо висвітлювати всі важливі питання. Друге - всю інформацію ви можете отримати у класного керівника чи адміністрації школи.

Побажаємо всім нам міцного здоров'я, терпіння, взаєморозуміння, тісної співпраці і нехай у нас все буде добре.

З повагою, в. о. директора Т. В. Самойленко.

Переглядів: 48 | Додав: natalikravetss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz